Urban

Ledare 132

Ledare I skrivande stund har jag precis landat i vardagen efter en snabb tripp till det stora landet i väster. Läs mer om den stora festen i Las Vegas i detta nummer. Utanför mitt fönster just nu går solen upp och jag har klarat mig i från jetlag. Träffade en hel del intressanta människor på vår resa over there.

Men det jag mest är förvånad över i USA är respekten man får av folk man möter där. Om det handlar om mig som person eller? Det är nog det gemensamma intresset som ligger till grund för det. Väl hemma konstaterade jag att säsongen nog är över för denna gång, men jag såg fortfarande en och annan tapper hojåkare när jag landat hemmavid. Det är väl bara att konstatera att det är helt andra förutsättningar i dag jämfört med en 15-20 år tillbaks i tiden. Numera finns det så mycket bättre kläder att köra hoj i. Hade det inte berott på väglaget och den kommande snön så skulle man säkert köra året om i Skandinavien. Besökte ett restroom i Sin City på flygplatsen på väg hem när jag hörde en röst på bred norrländska säga att det är nog dags att sätta på vinterdäcken när vi kommer hem! Där står vi i dag men det finns vissa fördelar med vår hojsäsong. Nu är det dags att se om sin bike – renovera – bygga om osv… Läs i vår eminenta tidning om folk, hojbyggare och vår livsstil mm.

Oda

Skribent

Nästa post

Ledare 133

BÅRD - Scanbike Norge Når jeg nå har overtatt roret efter at Atle har styrt skuta i 8 år, nytter det ikke å komme unna det noe forslitte uttrykket ' å hoppe etter Wirkola' Bjørn Wirkola var uslåelig i hoppbakken, og det å skulle hoppe etter ham fratok konkurrentene enhver selvtillit. Atle har vært Scanbikes Wirkola, og selv om jeg ikke er en konkurrent, settes forventningene deretter!. Dog skal det nevnes at min far slo Wirkola i langrenn!!

Läs mer →